کد خبر : 211489 تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۸

۸ نکته مهم برای پیشگیری از میگرن

۸ نکته مهم برای پیشگیری از میگرن میگرن یک سردرد عادی نیست. دراصل یک بیماری پیچیده‌ و ضعیف کننده است که با سردرد شدید بروز پیدا می‌کند. از دیگر علائم میگرن، حساسیت به نور، صدا و بوهای خاص است که با تهوع و استفراغ همراه می‌شود. ناراحتی مثل میگرن، یکجور …

۸ نکته مهم برای پیشگیری از میگرن

۸ نکته مهم برای پیشگیری از میگرن

میگرن یک سردرد عادی نیست. دراصل یک بیماری پیچیده‌ و ضعیف کننده است که با سردرد شدید بروز پیدا می‌کند. از دیگر علائم میگرن، حساسیت به نور، صدا و بوهای خاص است که با تهوع و استفراغ همراه می‌شود.

ناراحتی مثل میگرن، یکجور مصیبت به نظر می‌رسد اما برای مدیریت و کنترل پیش آمدن این مصیبت راه‌های ساده و موثری وجود دارد که در ادامه به ۸ نمونه آن اشاره می‌کنیم.

۱- برنامه‌ریزی منظم برای زندگی

تاجایی که امکان دارد برای زندگی‌تان برنامه منظم بچینید و بر اساس آن کارها را انجام دهید، این برنامه بهتر است شامل زمان خواب و بیداری و زمان وعده‌های غذایی و ورزش روزانه هم باشد.

۲- از محرک‌ها دوری کنید

از خوراکی‌های محرک اجتناب کنید، بعضی از غذاها، شکلات تلخ، پنیر و … محرک‌های میگرن هستند که البته بازه گسترده‌ای از خوراکی‌ها را دربر می‌گیرد و کاملا درمورد اشخاص مختلف، متفاوت است.

۳- مکمل مصرف کنید

دانشمندان درمورد میگرن به این نتیجه رسیدند که مصرف مکمل‌هایی مثل منیزیم، ویتامین B2 و امگا۳ اثرات آرام‌بخشی دارد.

۴- ورزش سنگین را کاهش دهید

ورزش کردن برای تسکین بسیاری از دردها مفید است اما درمورد میگرن، ورزش سنگین آن را تشدید می‌‌کند و تنها ورزش‌های هوازی برای از بین بردن گرفتگی گردن و شانه‌ّها کارساز است. پس ورزش سنگین را به شدت کاهش دهید و به جای آن ورزش‌های هوازی انجان دهید.

۵- رژیم غذایی سالم داشته باشید

رژیم غذایی باید از اکثر مواد غذایی مورد نیاز بدن تشکیل شده باشد. کمبود هرکدام از این مواد مغذی مشکلاتی را ایجاد می‌‌کنند که با خوردن مکمل و ویتامین هم جبران نمی‌شود.

برای مثال فقر منیزیوم باعث کاهش جریان خون در مغز می‌شود که همین موضوع موجب حملات میگرنی‌ست. پس بهتر است مواد غذایی دارای منیزیوم را در برنامه غذایی روزانه جا بدهید تا از پیش‌آمدن میگرن جلوگیری کنید. سبزیجات سبز، گوجه فرنگی، آجیل، لوبیا و نخودفرنگی دارای منیزیوم فراوان هستند. امگا۳ هم یکی دیگر از این موادغذایی ست که برای بدن ضروری و مفید است، امگا ۳ در غذاهایی مانند ماهی‌تن، ماهی خال‌مخالی و ماهی ساردین وجود دارد. مصرف امگا۳ اثرات آرام‌بخشی دارد و برای سلامت قلب هم بسیار مفید است.

۶- مراقب قندخون‌تان باشید

افت شدید قندخون یکی از محرک‌های شایع میگرن است. هم‌چنین افزایش مقدار گلوکوز رها شده در رگ‌های خونی هم ممکن است باعث افزایش فشارخون بشود و در نتیجه حمله میگرن پیش بیاید.

۷- از سیگار دوری کنید

اگر به سیگار، بوی آن یا استنشاق دود سیگار حساسیت دارید، با اجتناب از سیگار کشیدن و بودن در فضاهایی که دود سیگار در آن وجود دارد از بروز حمله میگرن جلوگیری کنید.

۸- مصرف کافئین خود را مدیریت کنید

مصرف بیش از حد کافئین باعث می‌شود عروق خونی اطراف مغز منقبض شوند و در نتیجه حمله میگرن ایجاد شود. این مصرف بیش از حد یعنی تقریبا ۳۰۰ میلی‌گرم یا ۵ فنجان قهوه فوری در روز.

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : اسلاید ، پزشکی و سلامت ، پیشگیری و بیماری ها بازدید 441 بار
دیدگاهتان را بنویسید

css.php