کد خبر : 228294 تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۹:۳۴

با این نکات در هر کاری بهترین باشید

با این نکات در هر کاری بهترین باشید زندگی بالا و پایین زیاد دارد و آنچه به آن فراز و نشیب در زندگی می‌گوییم، برای همه کمابیش وجود دارد و هر کسی به نحوی با مشکلات زندگی درگیر است. برآمدن از پس مشکلات زندگی نیاز به تدبیر دارد و کسی …

با این نکات در هر کاری بهترین باشید

با این نکات در هر کاری بهترین باشید

زندگی بالا و پایین زیاد دارد و آنچه به آن فراز و نشیب در زندگی می‌گوییم، برای همه کمابیش وجود دارد و هر کسی به نحوی با مشکلات زندگی درگیر است. برآمدن از پس مشکلات زندگی نیاز به تدبیر دارد و کسی که با تدبیر و اندیشیدن میانه خوبی نداشته باشد، چندان نباید امیدوار بود که بتواند با مشکلات کنار بیاید. البته کنار آمدن با مشکلات و تدبیر چندان هم کار سختی نیست و تنها با دانستن نکاتی چند می‌توان به آن رسید.

۱- سخت کوشی مقدم بر هوش ذاتی است

همه ما از اهمیت هوش، دکاوت و خلاقیت باخبریم. اما چنین استعدادها و توانایی‌های ذاتی‌ای تا چه حد می‌تواند در خدمت رشد و پیشرفت ما قرار گیرد؟!

قدر مسلم است که تا وقتی از آنها درست استفاده نکنیم و نخواهیم آنها را در مسیر صحیح به کار گیریم، هیچ گره‌ای از زندگی ما باز نمی‌کنند.

ثابت شده است که در ۹۵% موارد هوش و خلاقیت بدون سختکوشی و پشتکار هیچ کاره‌اند.

این نکته را هم در نظر داشته باشید که خیلی وقت‌ها وجود چنین استعدادهای ذاتی‌ای باعث مغرور شدن فرد می‌شود.

۲- ده هزار ساعت کار خوب است، به شرطی که سنجیده باشد

در کتابی خواندم که ۱۰ هزار ساعت کار لازم است تا به سطح و مرتبه کارشناسی در کاری دست پیدا کنیم. ظاهر امر منطقی و درست به نظر می‌رسد، اما واقعیت این است که اگر ۱۰۰ هزار ساعت هم کار کنیم، اما سنجیده نباشد، خبری از کارشناس شدن و به حد تخصص رسیدن نیست.

به عنوان نمونه یک فرد ممکن است در طول زندگی خود ۱۰ هزار ساعت رانندگی کرده باشد، اما چون این کار را سنجیده انجام نداده است، بعد از ۱۰ هزار ساعت در همان سطحی است که قبل از آن بوده است و به واقع پیشرفت قابل ملاحظه‌ای ایجاد نشده است.

۳- بزرگی با شما به دنیا نمی آید، اما می تواند در شما رشد کند

خودتان را گول نزنید. منتظر نزول بزرگی و بزرگ شدن از آسمان هم نباشید. این خود شما و کار و تلاش‌تان است که منش و صفت بزرگی را به شما می‌دهد. شما را در نظر دیگران بهترین جلوه می‌دهد و می‌توانید با استفاده از این بزرگی به اهداف بزرگترتان برسید.

۴- بلند مدت فکر کنید

این یعنی اینکه صبر داشته باشید و برای رسیدن به اهدافتان عجله نکنید. برای خود اهداف بلندمدت تعریف کنید و آهسته و پیوسته به دنبالشان بروید و پیگیرشان باشید. راستی به ۱۰۰ فکر کنید تا به ۶۰ برسید!

۵- به بهتر شدن فکر کنید

وقتی در چالشی گرفتار می‌آیید به جای خودخوری و حرص و جوش خوردن تنها به این فکر کنید که وضعیت را بهتر کنید. هیچ چیز را مطلق نبینید. اگر اینطور نشد، پس دیگر هیچ چیز امکان ندارد و افکاری از این دست تنها شما را از هدف دورتر می‌کند. در صدد «بهتر کردن» اوضاع بربیایید که کمترین ضربه و آسیب را از چالش‌ها متحمل شوید.

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : روانشناسی ، سبک زندگی بازدید 396 بار
دیدگاهتان را بنویسید

css.php