کد خبر : 6261 تاریخ انتشار : شنبه 25 آذر 1391 - 20:40

نحوه حذف کامل پروفایل در فیس بوک

غیرفعال کردن اکانت در فیس بوک در فیس بوک بجز حذف کامل اکانت امکان غیرفعال کردن آن نیز وجود دارد. به این صورت که پروفایلتان را از  دسترس خارج می‌کنید گویی پروفایلتان بصورت کامل پاک شده است اما تمامی اطلاعات آن برای شما حفظ شده  و می‌توانید در زمان‌های آینده …

غیرفعال کردن اکانت در فیس بوک

در فیس بوک بجز حذف کامل اکانت امکان غیرفعال کردن آن نیز وجود دارد. به این صورت که پروفایلتان را از

 دسترس خارج می‌کنید گویی پروفایلتان بصورت کامل پاک شده است اما تمامی اطلاعات آن برای شما حفظ شده

 و می‌توانید در زمان‌های آینده دوباره آن را فعال کنید. برای اینکار وارد پروفایلتان در فیس بوک شوید.

 در گوشه سمت راست و بالا برروی Account کلیک کنید و در منوی باز شده Account Settings را انتخاب کنید:

نحوه حذف کامل پروفایل در فیس بوک

در پایین صفحه جدید به عبارت Deactivate Account برخواهید خورد. بر روی deactivate کلیک کنید:

نحوه حذف کامل پروفایل در فیس بوک

در صفحه جدید تصاویری از دوستانتان نشان داده خواهد شد تا شما را تحت تاثیر قرار داده و از ترک

فیس بوک منصرف کند! حداقل نامردی نکنید و برایشان پیغام خداحافظی بنویسید!

در زیر تصاویر سوالی از شما پرسیده شده مبنی بر اینکه چرا عزم بر ترک فیس بوک گرفته‌اید؟

 جوابی را انتخاب کنید. در بخش انتهایی صفحه در قسمت Email opt out برای اینکه دیگر ایمیلی

از فیس بوک دریافت نکنید می‌توانید تیک آن را وارد کنید. در انتها نیز برروی Confirm کلیک کنید

 و رمزعبورتان را برای تایید وارد کنید.

نحوه حذف کامل پروفایل در فیس بوک

به این ترتیب اکانت شما غیرفعال می‌گردد. پس از اینکه دوباره تصمیم گرفتید به فیس بوک برگردید می‌توانید

 دوباره این پروفایل را با تمامی داده‌ها و لیست دوستانتان فعال کنید. تنها کافی است دوباره وارد پروفایلتان شوید.

دسته بندی : مجله خبری بازدید 165 بار
دیدگاهتان را بنویسید
css.php