کد خبر : 15582 تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 فروردین 1392 - 9:34

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

بلاک در فیس بوک اولین معنا بلاک کردن شخصی در فیس بوک است ، وقتی شما کسی را بلاک می کنید پروفایل آن شخص در جستجو برای شما محو می شود و هیچ فعالیتی از آن شخص اعم از نظر دادن ، لایک و هر نوع فعالیت دیگر از او …

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

بلاک در فیس بوک

اولین معنا بلاک کردن شخصی در فیس بوک است ، وقتی شما کسی را بلاک می کنید پروفایل آن شخص در جستجو برای شما محو می شود و هیچ فعالیتی از آن شخص اعم از نظر دادن ، لایک و هر نوع فعالیت دیگر از او برای شما نمایش داده نمیشود

رای بلاک کردن کسی و یا از بلاک در آوردن شخصی مسیرهای زیر در عکس را دنبال کنید :

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

انتخاب Account Settings

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

انتخاب Blocking

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

وارد کردن User شخص مورد نظر

در قسمتی که با فلش مشخص شده است اسم فرد مورد نظر را بنویسید و بر روی Block کلیک کنید

همانطور که مشاهده میکنید بعلاوه پروفایل و شخص میتوانید اگر برنامه ای بیش از حد مزاحم است و پیام زیادی ازش دریافت میکنید را هم در قسمت های پایین بلاک کنید.

معنا دوم بلاک شدن خود کاربر است که به دلیل رعایت نکردن استانداردهای موجود در فیس بوک است ، کارهای زیر نمونه ای خارج شدن از استاندارد ها و گرفتن اخطار از طرف سایت است :

  • فرستادن درخواست دوستی برای اشخاص بسیار زیاد و تایید نشدن آن ها
  • فرستادن بیش از حد نظرات و پاک شدن نظرات توسط ادمین صفحه یا پروفایل مورد نظر و هم چنین ریپورت شدن شما به عنوان اسپم توسط او
  • فرستادن پیام های بیش از حد برای کسانی که در لیست دوستی شما قرار نگرفته اند
  • تگ کردن (برچسب زدن) افراد زیاد که توسط آن ها تگ شما پاک شده و هم چنین ریپورت شدن شما به عنوان اسپم توسط شخص تگ شده

در این حالت فیس بوک شما را به عنوان مزاحم شناسایی می کند و در هرمرحله برای شما پیام می فرستد که پس از اینکه شما به آن پیام توجه ای نکنید شما را بلاک می کند و نوعی با اعمال محدودیت هایی برای شما مثل نفرستادن نظرات و جلوگیری از لایک و … شما را تنبیه می کند .

البته ممکن است به دلیل فعال نکردن اکانت خودتان در لایک و نظرات هم مشکل داشته باشید که ربطی به بلاک ندارد ، برای رفع این مشکل مراحل زیر را بروید :

  • کلیک بر روی لینک فعال شدن در ایمیلی که در مرحله اولیه ثبت نام فیس بوک برای شما ارسال کرده است
  • وارد کردن یک شماره ایرانسل و صبر تا زمانی که برای شما یک اس ام اس فرستاده شود پس از رسیدن اس ام اس مورد نظر که حاوی کد است کد را در بخش فعال کردن وارد کنید

دی اکتیو کردن یک پروفایل در فیس بوک

شاید بنا به دلایل مختلف مثل خستگی یا هم چنین مفید ندانستن فیس بوک قصد خارج شدن از این سایت را دارید برای این عمل شما می توانید از قابلیت دی اکتیو (غیر فعال کردن ) استفاده کنید ، این عمل اکانت شما را از دسترس خارج می کند ولی تمام اطلاعات اکانت شما را نگه می دارد که اگر روزی شما باز تصمیم به بازگشت داشتید پروفایل شما دست نخورده باقی مانده باشد .

برای برگشت هم کافیست با مشخصات خودتان وارد سایت شوید و چند دقیقه صبر کنید تا تمام اطلاعات شما بر گردانده شود.

برای غیر فعال کردن مسیر زیر را در عکس دنبال کنید .

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

انتخاب Account Settings

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

انتخاب Security

نحوه بلاک و دی اکتیو در فیس بوک

کلیک بر روی Deactive Your Account

پس از رد کردن این سه مرحله که با کادر قرمز مشخص شدند ، از شما دلیل این کار را می پرسد که یکی از گزینه ها را تیک بزنید

حال دو مرحله دیگر باقی می ماند ، در مرحله اول از شما رمزتان را می پرسد سپس بعد از آن یک کد تصویری را به شما نشان می دهد که با وارد کردن آن از اکانت خارج و اکانت شما غیر فعال می شود.

دسته بندی : مجله خبری بازدید 534 بار
دیدگاهتان را بنویسید
شادی در تاریخ 17 آذر 1396 گفته : پاسخ دهید

سلام روز بخیر
من دوتا اکانت فیس بوک دارم و دوروز پیش فیس بوک از من خواست تا عکس از مدارک شناساییم بدم و وقتی فرستادم دیگه نتونستم به حسابم دسترسی پیدا کنم و پیغامی که میده این هست که هویت خودتون رو تایید کنید اما گزینه ای برای تایید هویت وجود نداره ممنون میشم راهنماییم کنید

ناری در تاریخ 29 اسفند 1394 گفته : پاسخ دهید

با سلام خسته نباشید.
یکی از دوستام منو بلوک کرده راهی هست که بتونم خودم ان بلوک کنم؟
ممنون میشم جوا بدید.

ارشيا در تاریخ 28 دی 1393 گفته : پاسخ دهید

سلام ببخشید براى پیج هایى که منیجرش هستم بعد دى اکتیو چه اتفاقى میفته؟
ممنون

رامتین در تاریخ 31 مرداد 1392 گفته : پاسخ دهید

mamnoon dadash

css.php