کد خبر : 18970 تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۵

ماجرای مجسمه های مستهجن مشایی

139 ماجرای مجسمه های مستهجن مشایی

محمدحسین قدیری ابیانه از ارائه نامه‌ای به شورای نگهبان خبر داد و گفت:
این گزارش مربوط به نمایش مجسمه‌های مستهجن در مکزیک از سوی مشایی به عنوان نماد تاریخ و فرهنگ ایرانی است.
233 ماجرای مجسمه های مستهجن مشایی

قانون- محمدحسین قدیری ابیانه از اخبار و اتفاقات روی داده و رفتارهای نماینده جریان انحرافی در روز ثبت نام خود در ستاد انتخابات کشور خبر داد و بیان کرد: من هنگام نام نویسی و حضور در بخش مربوط به شورای نگهبان تصاویری از مجسمه‌های زننده تسلیم آن‌ها کردم.

وی ادامه داد: این تصاویر مجسمه‌‌هایی است که مشایی شش سال پیش در بین آثار تاریخی ایران به عنوان نماد فرهنگ و تاریخ ایران با هزینه‌های گزاف به مکزیک ارسال کرده بود و خود نیز آن را افتتاح کرده بود و وقتی بنده به عنوان سفیر خواستار برچیده شدن آن بودم، او از طریق ملک‌زاده به بنده پیغام داد که سخت نگیرم.

سفیر سابق ایران در مکزیک اضافه کرد: پس از پیغام مشایی بنده عنوان کردم به عنوان سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار اجازه ادامه نمایش این مجسمه‌ها را نمی‌دهم.

وی تاکید کرد: با این وجود این مجسمه‌ها در نمایشگاه بعدی نیز به نمایش گذاشته شدند که همان جا بنده شدیداً به مشایی، بقایی و سازمان میراث فرهنگی انتقاد کردم که این موضع منجر به جمع‌آوری‌ این مجسمه‌ها از نمایشگاه مذکور شد.

319 ماجرای مجسمه های مستهجن مشایی

قدیری ابیانه با بیان اینکه از آنجا که مطمئنم شورای نگهبان مشایی را رد صلاحیت می‌کند و احمدی‌نژاد درصدد تحمیل وی به نظام است اعلام کردم که اگر مشایی ثبت نام کند تصاویر این مجسمه‌ها را منتشر می‌کنم که بر این اساس علاوه بر ارایه یک نامه به شورای نگهبان تصاویر سانسور شده یکی از مجسمه‌های مستهجن را در سایت شخصی‌ام قرار دادم تا مردم بدانند چرا مشایی می‌گوید دوره اسلام گرایی گذشته و از مکتب ایرانی به جای مکتب اسلامی، بیداری انسانی به جای بیداری اسلامی و شعار زنده باد بهار به جای شعار زنده باد اسلام سخن می‌گوید.

418 ماجرای مجسمه های مستهجن مشایی

وی افزود: در روز ثبت نام دیدم احمدی نژاد و مشایی در پشت تریبون قرار گرفته و ابتدا مشایی و سپس احمدی نژاد به تعریف و تمجید از مشایی پرداخت.

رایزن اسبق مطبوعات در ایتالیا ادامه داد: صدها خبرنگار و دوربین آنجا بودند. بعد از پایان سخنرانی آن دو در ساختمان وزارت کشور بنده پشت تریبون رفتم و اطلاع دادم که نامه‌ای را در مورد مجسمه‌های مستهجن به نمایندگان شورای نگهبان تقدیم کردم، سپس به حضور رئیس جمهور در کنار مشایی اشاره و آن را نشانه سوء استفاده از قدرت دانستم و گفتم دم خروس پیدا شد و معلوم شد که سفرهای استانی اخیر و برگزاری‌ همایش‌ها و نمایش‌ها با هزینه‌های گزاف از بیت المال به نفع مشایی است و این امر توهین به شعور ملت است و در اینجا یکی از مسئولان روزنامه ایران که از هواداران سرسخت مشایی بود به روی سن آمد و آن ماجراها اتفاق افتاد.

517 ماجرای مجسمه های مستهجن مشایی

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : اخبار سیاسی
دیدگاهتان را بنویسید

یگانه در تاریخ 26 اردیبهشت 1392 گفته : پاسخ دهید

فعلا تا زمان نتایج صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان بهتره که از این مطالب تو سایتتون نباشه !این طوری بهتره‏!‏