کد خبر : 67589 تاریخ انتشار : یکشنبه 2 فوریه 2014 - 22:42

تفریحات رایگان ایرانی /طنز

رضا ساکي در ستون طنز ايسنا نوشت: خبر: طبق آمارهای بانک مرکزی خانوار‌های شهری در کشور تنها دودرصد از هزینه‌های جاری سالانه خود را صرف «تفریح و امور فرهنگی» می‌کنند. بر منکرش لعنت. امار بانک مرکزی را دربست قبول داریم، اما عرض می‌کنیم که ایرانی‌ها یک‌سری تفریحات دارند که برای آن خرجی نمی‌کنند و آمار بانک مرکزی نشان‌دهنده این نیست که مردم تفریح نمی‌کنند.

2301230122

مثلا یکی از تفریحات بی‌خرج ایرانیان تفریح حیوان‌کشی است. کشتن حیوانات از گنجشک تا پلنگ که به صورت مجانی در طبیعت وجود دارد و فیلم‌برداری از مراحل کشتن آن‌ها از جمله تفریحات ایرانیان است. اما مهم‌ترین تفریح رایگان ایرانیان، تفریح فیلم‌برداری با موبایل است.

ایرانی‌ها هنگام آتش‌سوزی، سیل، زلزله، زورگیری، مرافعه و اعدام به زیبایی با موبایل فیلم‌برداری می‌کنند و بعد در شب‌نشینی آن‌ها را با دیگران به اشتراک می‌گذارند. یعنی بی‌خرج‌ترین و تماشایی‌ترین تقریح همانا تفریح اعدام دیدن است که برخی برایش سرودست می‌شکنند!

اصولا مردم با هر چیز که مفتی و رایگان است، رابطه خاصی دارند و سعی می کنند از حقوق رایگان‌شان به خوبی استفاده کنند. توجه داشته باشید در تفریح رایگان همیشه خون و خون‌ریزی وجود دارد؛ حالا چه کشتن پلنگ باشد چه سانس رایگان سینما!

البته تفریحات رایگان دیگری هم وجود دارد که چون مربوط به حریم شخصی مردم است از ذکر آن‌ها خودداری می‌کنیم ولی باید بدانید که ایرانی‌ها در چهاردیواری‌های اغلب اختیاری‌شان کارهایی می‌کنند که در خارج از کشور ان کارها را فقط در مراکز خاص و دارای امکانات انجام می‌دهند. باقی بقای‌تان

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : جالب و خواندنی ، سرگرمی
دیدگاهتان را بنویسید

مرجان در تاریخ 10 فوریه 2014 گفته : پاسخ دهید

واقعا درسته/قدیمیا حرف میگفتن که مفت باشه/کوفتم میخواد باشه باشه………اخه مگه تفریح قحطه///ای بابا

elmira در تاریخ 5 فوریه 2014 گفته : پاسخ دهید

دقیقاااااادرست میگی…جلوی کوچمون تصادف شده بودیکی زنگ نمیزداورزانس…همه دوربین به دست
یکی نیست بگه فهمیدیم گوشی دارییییین