کد خبر : 241115 تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۷:۴۴

خواص خیار در طب سنتی

خواص خیار در طب سنتی خیار برای خنکی بدن خیار برای تسکین دادن حرارت بدن، صفرا و خون و التهابات بدن و کاهش زردی و یرقان و حرارت کبد مفید است. بنابراین باعث کاهش تشنگی می شود. خیار تا حدودی مدر است. خیار؛ مفید برای دیابتی ها یک متخصص طب …

خواص خیار در طب سنتی

خواص خیار در طب سنتی

خیار برای خنکی بدن

خیار برای تسکین دادن حرارت بدن، صفرا و خون و التهابات بدن و کاهش زردی و یرقان و حرارت کبد مفید است. بنابراین باعث کاهش تشنگی می شود. خیار تا حدودی مدر است.

خیار؛ مفید برای دیابتی ها

یک متخصص طب سنتی معتقد است که مصرف خیار به کاهش قند خون نیز کمک می کند چون این میوه دارای ماده ای شبیه انسولین است.

مصرف موضعی خیار

یک متخصص طب سنتی معتقد است که مصرف خیار به کاهش قند خون نیز کمک می کند چون این میوه دارای ماده ای شبیه انسولین است

خیار به طور موضعی نیز قابل استفاده است.به این صورت که می توان خیار را لایه لایه کرده و روی پوست قرار داد. این کار برای پوست های خشک ملتهب گرم (اگزما) مخصوصاً در افراد گرم مزاج و مکان های گرم و خشک بسیار مناسب است.این عمل باعث تسکین خارش و جوش های پوستی ناشی از حرارت نیز می شود.

خیار را می توان رنده نمود و داخل تشت یا وان آبی ریخت تا شخص در آن نشسته یا غوطه ور شود. این عمل برای کودکان و اطفال بسیار مفید و عملی است زیرا مزاج کودکان نسبت به بزرگسالان در بیشترین حد حرارت خود است و با افزایش سن حرارت بدن مخصوصاً بعد از ۴۰ سالگی کاهش می یابد.

از این رو است که انرژی برای دویدن و بازی و یادگیری مطالب در کودکان بیشتر است. بدیهی است با سبک زندگی غلط امروزی و مصرف فست فودها و تنقلات مضر (چیپس و پفک) یا سرخ کردنی ها و سس های تند، حرارت مزاج در اطفال بالاتر رفته باعث سوء مزاج، کم خوابی، بیش فعالی، کاهش تمرکز و افزایش پرخاشگری در کودکان می شود.

اگر از تکه های خیار یا رنده شده آن در شربت ها استفاده شود، ضمن ایجاد تنوع و ظاهری زیبا، باعث خنک شدن مزاج شربت نیز می شود.

مصلحات خیار

افراد با مزاج سرد باید در مصرف خیار احتیاط کنند. مصلح آن عسل یا خرما و یا ادویه جاتی مثل سیاه دانه و زنیان و یا نعناع می باشد. بدیهی است خیار هم نباید همراه غذا مصرف شود.

توصیه امام رضا (ع) برای بهبود سرماخوردگی

امام رضا علیه السلام می فرمایند، «کسی که بخواهد از زکام در هنگام زمستان جلوگیری کند روزی سه لقمه عسل بخورد و از بوییدن گل نرگس کوتاهی نکند و سیاه دانه نیز چنین است و اگر کسی از زکام در هنگام تابستان بترسد هر روز باید خیار تازه بخورد و از نشستن در آفتاب خودداری کند.»

روغن خیار در طب سنتی

روغن خیار بسیار رطوبت بخش و برای پوست های گرم و خشک مفید است. همچنین سردردهای ناشی از حرارت، با مالیدن آن بر گیجگاه و محل های دردناک، تسکین می یابد.

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : اسلاید ، پزشکی و سلامت ، خواص بازدید 587 بار
دیدگاهتان را بنویسید

css.php