کد خبر : 189697 تاریخ انتشار : جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴

رابطه بین رانندگی و آلزایمر

پژوهشی در دانشگاه کلمبیا نشان می‌دهد که رانندگی می‌تواند با هوشیار نگه‌داشتن راننده و همچنین دادن احساس خود کنترلی، آزادی شخصی و استقلال مانع از زوال شناختی می‌شود. رانندگی می‌تواند روزمرگی بازنشستگانی را که وسایل نقلیه عمومی را در دسترس ندارند، تحت تأثیر قرار دهد و موجب فعالیت بیشتر آنها …

رابطه بین رانندگی و آلزایمر

پژوهشی در دانشگاه کلمبیا نشان می‌دهد که رانندگی می‌تواند با هوشیار نگه‌داشتن راننده و همچنین دادن احساس خود کنترلی، آزادی شخصی و استقلال مانع از زوال شناختی می‌شود.

رانندگی می‌تواند روزمرگی بازنشستگانی را که وسایل نقلیه عمومی را در دسترس ندارند، تحت تأثیر قرار دهد و موجب فعالیت بیشتر آنها شود.

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد سلامت ذهنی و بدنی‌ سالمندانی که رانندگی را کنار گذاشته‌اند تحلیل رفته و زمینه ابتلا به بیماری‌های بسیاری از جمله افسردگی در آنها ایجاد می‌شود.

برای بسیاری از سالمندان، رانندگی راهی است برای گذراندن زندگی روزمره‌شان و همچنین نشانگری قوی برای خود کنترلی، آزادی فردی و استقلال تلقی می‌شود.

محققان خاطرنشان کردند به صورتی غیرقابل‌اجتناب با کنار گذاشته شدن رانندگی به علت روند پیری، به همان منوال نیز عملکرد فیزیکی و شناختی رو به زوال می رود. زمانی که موقع تصمیم‌گیری برای کنار گذاشتن رانندگی می‌شود، مهم است که متوجه پیامدهای جانبی منفی بر سلامتی ناشی از این کار بوده و در تلاش برای اجرای برنامه‌های شخصی برای حفظ تکاپو و عملکردهای اجتماعی باشیم.

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : جالب و خواندنی ، سرگرمی بازدید 417 بار
دیدگاهتان را بنویسید

css.php