کد خبر : 194700 تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۰

دریچه تشخیص بیماریها

به نقل از ایرنا، امکان مشاهده سلول کشت داده شده در محیط آزماشگاهی از سالها قبل امکان پذیر است؛ ولی سلول های زنده در محیط زیستی طبیعی رفتار متفاوتی را نشان می دهند. محققان دانشگاه تگزاس موفق به ساخت یک میکروسکوپ سه بعدی شده اند که علاوه بر امکان مشاهده …

دریچه تشخیص بیماریها

به نقل از ایرنا، امکان مشاهده سلول کشت داده شده در محیط آزماشگاهی از سالها قبل امکان پذیر است؛ ولی سلول های زنده در محیط زیستی طبیعی رفتار متفاوتی را نشان می دهند.

محققان دانشگاه تگزاس موفق به ساخت یک میکروسکوپ سه بعدی شده اند که علاوه بر امکان مشاهده سلول های زنده و تعامل بین آنها، ماتریس کلاژن سلولی را نیز بررسی می کند و هیچ گونه آسیبی به محیط سلول وارد نمی کند.

محققان با استفاده از این میکروسکوپ پرده از برخی اسرار برآمدگی های کوچک سطح تومور که bleb نام دارد، برداشته اند. تصور می شود این برآمدگی ها نقش مهمی در بقای سلول های سرطانی یا حرکت آن ها دارند.

ادامه این تحقیقات نشان می دهد چرا برخی افراد هرگز به سرطان مبتلا نمی شوند و چرا سرطان در برخی بیماران در برابر انواع درمان مقاوم است.

محققان برای تکمیل این پروژه در تلاش برای توسعه یک نرم افزار کامپیوتری برای بررسی و توصیف تصاویر بدست آمده از میکروسکوپ سه بعدی هستند.

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : پزشکی و سلامت ، سلامت بدن بازدید 412 بار
دیدگاهتان را بنویسید

css.php