کد خبر : 68577 تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳

با این گیاه با جوش هایتان بجنگید!

آویشن گیاهی است علفی، دارای شاخه‌های زیاد و چوبی به ارتفاع تا 30 سانتی متر که در نواحی کوهستانی در بین تخته سنگ و به ویژه در کشورهای اروپایی می‌روید. ساقه‌های آویشن پوشیده از کرک و برگ‌های کوچک زیادی است. برگ‌های آن کوچک، لوزی شکل، نوک تیز و به صورت …

آویشن گیاهی است علفی، دارای شاخه‌های زیاد و چوبی به ارتفاع تا 30 سانتی متر که در نواحی کوهستانی در بین تخته سنگ و به ویژه در کشورهای اروپایی می‌روید.

با این گیاه با جوش هایتان بجنگید!

ساقه‌های آویشن پوشیده از کرک و برگ‌های کوچک زیادی است. برگ‌های آن کوچک، لوزی شکل، نوک تیز و به صورت متقابل، بر روی ساقه قرار دارند. این برگ‌ها به رنگ خاکستری روشن و با بوی بسیار نافذ است و دارای دم برگ‌های کوچکی نیز می‌باشد.

گل‌ها کوچک، گلی رنگ و یا سفید و به صورت مجتمع در انتهای ساقه قرار گرفته‌اند.

قسمت مورد استفاده‌ی گیاه، گل و به ویژه برگ‌های آن است. این گیاه، به طور محدود و برای تهیه‌ی داروها، در ایران کشت می‌گردد.

این گیاه “خاصیت ضد میکروبی” داشته بنابراین می توان آن را جایگزین داروهای شیمیایی برای رفع جوش در سطح پوست کرد.

المیرا رسولی متخصص طب سنتی گفت: گیاه آویشن در درمان “ضایعات التهابی آکنه” موثر است این گیاه دارویی را می تواند جایگزین داروهای شیمیایی کرد و آکنه را از بین ببرد.

وی با بیان اینکه آویشن خواص ضد میکروبی دارد بیان کرد: علت ایجاد جوش‌ها در نوجوانی و جوانی عدم تعادل چربی در سطح پوست است از این رو برای تعادل سطح تمام پوست می توان از “دمنوش آویشن” استفاده کرد.

وی در خصوص طرز تهیه این دمنوش تصریح کرد: برگ آویشن را می توان به مدت 20 دقیقه بجوشانید و مصرف یکبار در روز می تواند به “شفافی پوست” و رفع آکنه ها کمک کند.

وی در خصوص عوارضی که می تواند در استفاده از این گیاه دارویی ایجاد شود گفت: حساسیت های پوستی التهاب لب ها است و البته مصرف این نوع گیاه برای “خانم های باردار” ممنوع است.

به این پست امتیاز دهید
دسته بندی : پزشکی و سلامت ، پوست و مو بازدید 515 بار
دیدگاهتان را بنویسید

آیناز در تاریخ 17 بهمن 1392 گفته : پاسخ دهید

من خیلی به گیاهان دارویی علاقه دارم خاصیت اویشن از اینایی که اینجا گفته شده خیلی بیشتره ولی بازم ممنون

عاطفه در تاریخ 17 بهمن 1392 گفته : پاسخ دهید

من الورا رو میدونستم اما اینو نه………………………چه جالب

css.php